2019-12-27 08:12:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hajlandó tárgyalni és békét kötni a haragosaival is

Napi horoszkóp december 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Holddal szextilt alkot, érzelmei erőteljesek, határozottan és magabiztosan cselekszik. Ha tisztázni valója van a párjával, mára időzítse a nagy beszélgetést!

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön hetedik sorsterületén halad át, közben szextilt alkot a Holddal. Ez a fényszög felébreszti az ösztöneit, elmélyíti szenvedélyét, partnere és önmaga legnagyobb örömére.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön uralkodó planétája, a hetedik sorsterületén halad át. Erős vágya van az együttműködésre. Nagy hangsúlyt fektet a partnerével, vagy a barátaival folytatott beszélgetésre, személyes történeteket mesélve egymásnak.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz, Plútó és a Hold most együttáll a Bak jegyében. Ez nem egy felszabadító nap, sőt inkább az érzéseket felkavaró időszak, a Nap-Jupiter konjunkció is itt található, szüksége lesz partnere támogató hozzáállására.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, a közeli kapcsolatok most boldoggá teszik önt. Ha egyedülálló, akkor az átlagnál könnyedebben flörtöl. Hajlandó tárgyalni és békét kötni a haragosaival is.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, a közeli kapcsolatok most boldoggá teszik önt. Ha egyedülálló, akkor az átlagnál könnyedebben flörtöl. Hajlandó tárgyalni és békét kötni a haragosaival is.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap-Jupiter együttállás és még több bolygó is az ön negyedik életterületén tartózkodik, valószínűleg nagyon el van foglalva családi ügyekkel, a biztonságérzet kérdéseivel, mindent megtesz, hogy megerősítse családi kapcsolatait.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Adjon egy kis extra figyelmet és időt másoknak, erősítse meg a kapcsolatát testvéreivel, közvetlen környezetével. Ez a rövidebb utazások ideje, kommunikációja remek, köszönhető ez a Nap-Jupiter harmadik sorsterületen való átvonulásának.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az ön harmadik sorsterületén vonul át, ez többnyire vidám társaságot jelez az ön számára. Ön most nagyon is értékeli az elmélyült beszélgetéseket, világmegváltó ötleteket.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén öt planéta helyezkedik el, ez kétes áldás, mert egymásnak ellentmondó hatásokat jelez. Talán önmagához képest már túl sok időt tölt társaságban, és vágyna egy kis egyedüllétre.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A tizenkettedik sorsterületen öt planéta helyezkedik el, lehet, hogy kissé elege van a vendégeskedésből és egy picit többet szeretne befelé figyelni. Tegyen kedvére, ez most a belső regeneráció ideje, inkább elmélkedjen és töltődjön fel lelkileg.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kapcsolatai ma nagyon szórakoztatóak, jelenleg fontos az ön számára, hogy egy közösséghez vagy egy csoporthoz tartozzon, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ön. Itt az ideje, hogy kövesse álmait, eszményeit!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: